ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 37χρονος Κωνσταντίνος - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 37χρονος Κωνσταντίνος  - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Κωνσταντίνου Ικτέχ, 37 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίσει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.