Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Εμπρησμός η φωτιά στα ελαστικά: Υπόδικος στις κεντρικές φυλακές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο προαύλιο χώρου καταστήματος ελαστικών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, προσθέτοντας πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η φωτιά περιορίστηκε μετά την κατάσβεση της από την πυροσβεστική στα ελαστικά, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερες ζημιές στο κτήριο.

Πρόσθεσε ότι η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και οι εξετάσεις συνεχίζονται για την συλλογή και άλλων τεκμηρίων.

Το εν λόγω κατάστημα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ανήκει σε 30χρονο ο οποίος είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές και το κατάστημα στο παρόν στάδιο τυγχάνει διαχείρισης από συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά στα ελαστικά τέθηκε κακόβουλα, πρόσθεσε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE