Φρίκη στα Γρεβενά - Πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν πέντε άλογα

Φρίκη στα Γρεβενά - Πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν πέντε άλογα

Φρίκη, αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί η κτηνωδία που σημειώθηκε σήμερα σε περιοχή των Γρεβενών, όταν άγνωστοι σκότωσαν άλογα με τον πλέον βάναυσο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, συνολικά πέντε άλογα βρέθηκαν νεκρά και τεμαχισμένα στην περιοχή Χελιμόδι της Σαμαρίνας, το απόγευμα της Τετάρτης (17/01).

Τα άλογα πυροβολημένα και τεμαχισμένα

Το μακάβριο σκηνικό αντίκρισε πρώτος ο ιδιοκτήτης τους και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι σοροί των άτυχων ζώων ήταν πεσμένες στο έδαφος, φέροντας τραύματα από όπλο, και τεμαχισμένα, καθώς έλειπαν κομμάτια από διάφορα σημεία του σώματός τους.

Στο σημείο εμτοπίστηκαν διάσπαρτοι κάλυκες, καθώς και ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό που έχει σοκάρει την κοινότητα.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Ο κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης των αλόγων κ. Νικόλαος Γκαμπέτας μίλησε στο kozan.gr.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE