Την υποψήφιότητά του για δημαρχία Πάφου εξήγγειλε ο Εύρος Λοϊζίδης

Την υποψήφιότητά του για δημαρχία Πάφου εξήγγειλε ο Εύρος Λοϊζίδης

Ο Εύρος Λοϊζίδης εξήγγειλε σήμερα την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Πάφου.

Σε ανακοίνωση ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε πως «με εφόδια την ιδιοσυγκρασία μου ως άνθρωπος, την 10χρονη εμπειρία μου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο της Πάφου, την επαγγελματική δραστηριοποίησή μου στην πόλη μας εδώ και 25 χρόνια αλλά και την πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά, σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να διεκδικήσω στις προσεχείς εκλογές τη θέση του Δημάρχου Πάφου».

Μια υποψηφιότητα που εγγυάται και διασφαλίζει, σημείωσε, ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον δημότη, τον επιχειρηματία, τον νέο, το σύνολο των κατοίκων της πόλης μας. Μια υποψηφιότητα που προάγει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Πάφου, με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνική ισότητα, επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».