Πόλεμος στην ΕΔΕΚ Πάφου – Ο Μ. Σιζόπουλος θέτει ξεκάθαρα σε κίνδυνο το μέλλον του κόμματος λεει ο Νικάνδρου

Πόλεμος στην ΕΔΕΚ Πάφου – Ο Μ. Σιζόπουλος θέτει ξεκάθαρα σε κίνδυνο το μέλλον του κόμματος λεει ο Νικάνδρου

Σε μια πρωτοφανή απόφαση για τα δεδομένα της ΕΔΕΚ προχώρησε η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η οποία συνεδρίασε σήμερα και μεταξύ άλλων ασχολήθηκε και με το θέμα της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΔΕΚ Πάφου αλλά και τις επικείμενες εκλογές.

Σε μια απόφαση η οποία ερμηνέυεται ποικιλοτρόπως η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε όπως στις επικείμενες εκλογές μην επιτρέψει στον τέως πρόεδρο της Επαρχιακής Επιτροπής, Γιώργο Νικάνδρου να επαναδιεκδικήσει το αξίωμά του με τη δικαιολογία ότι έβρισε τον Πρόεδρο του κόμματος Μαρίνο Σιζόπουλο. Την ίδια στιγμή που η Κεντρική επιτροπή αποφάσιζε να ανάψει κόκκινο στον Γιώργο Νικάνδρου δεν πήρε απόφαση για να τον τιμωρήσει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σωρεία ερωτημάτων ως προς τις προθέσεις του σώματος.

Διαβάστε τι δήλωσε στο Pafospress ο κ.Νικάνδρου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE