Κρανίου τόπος το σημείο όπου συνεπλάκησαν οι ΑΕΛίστες και οι Απολλωνίστες

Κρανίου τόπος το σημείο όπου συνεπλάκησαν οι ΑΕΛίστες και οι Απολλωνίστες

Γυαλιά καρφιά έκαναν την Φραγκλίνου Ρούσβελτ οι οπαδοί των δυο Λεμεσιανών ομάδων.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, υπήρξαν επεισόδια και τραυματισμοί. 
Οι οπαδοί των δυο ομάδων συναντήθηκαν στα Φώτα του Λιμανιού όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια. Έσπασαν τα τζάμια καταστήματος αλλα έπαιξαν και ξύλο μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως αριθμός οπαδών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE