Διήμερη επίσκεψη της ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ από αύριο (14/9) στην Κύπρο

Διήμερη επίσκεψη της ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ από αύριο (14/9) στην Κύπρο

Στην Κύπρο θα βρίσκεται αύριο και μεθαύριο (14/9-15/9) η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ για να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα συναντήσει, επίσης, τον Τ/κ ηγέτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπαρτμεντ, η Νούλαντ “θα μεταφέρει τη συνεχιζόμενη αμερικανική υποστήριξη για ακριβοδίκαιη και διαρκή διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος μέσω της διαδικασίας υπό τη διευκόλυνση της αποστολής καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ”.

Θα συναντηθεί επίσης με ανώτερους Κύπριους επίσημους «για να συζητήσει την περαιτέρω προώθηση των Αμερικανο-κυπριακών σχέσεων, όπως και περιφερειακά ζητήματα», ενώ θα έχει επαφές και με ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών κι από τις δύο κοινότητες.

Συνάντηση με την κ. Νούλαντ θα έχει αύριο το απόγευμα ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE