Νέο θανατηφόρο - Έχασε τη ζωή της 83χρονη σε τροχαίο – Στη δημοσιότητα το όνομά της

Νέο θανατηφόρο - Έχασε τη ζωή της 83χρονη σε τροχαίο – Στη δημοσιότητα το όνομά της

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το πρωί σήμερα, στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή της η Χριστίνα Αργυρού, 83 ετών, από το Καϊμακλί, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία πρόσωπα.

Γύρω στις 7.30π.μ. σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος, στην λεωφόρο Σαλαμίνος, στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 56χρονη. Στο όχημα της 56χρονης, επέβαιναν επίσης η 83χρονη και μια 38χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβάτες των δύο οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στη 1.15μ.μ. η 83χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Οι άλλοι τρεις τραυματίες, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το ξεκάθαρο μήνυμα για τις υποψήφιες χώρες για την ΕΕ με αποδέκτη την Τουρκία

«Όταν τα υποψήφια κράτη ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους ανταποκρίνεται και η ΕΕ, και αυτό ισχύει και για την Τουρκία που είναι υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE