ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαράλαμπος Προύντζος: Ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητή του υποψηφιότητα για Δήμαρχος Λευκωσίας – Oι στόχοι που έχει θέσει

Χαράλαμπος Προύντζος: Ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητή του υποψηφιότητα για Δήμαρχος Λευκωσίας – Oι στόχοι που έχει θέσει

«Η υλοποίηση της μεταρρύθμισης και η ενοποίηση των τεσσάρων διαμερισμάτων, Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Έγκωμης και Αγίου Δομετίου σε ένα Δήμο, αποτελεί πρόκληση και παράλληλα τη μεγάλη ευκαιρία της Λευκωσίας να μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη, πράσινη ασφαλή, προσβάσιμη και ψηφιακή πρωτεύουσα», δήλωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter o Χαράλαμπος Προύντζος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Λευκωσίας, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του ThemaOnline.

«Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων για μια πρωτεύουσα καθαρή, με περισσότερα πάρκα, καλύτερους δρόμους και ασφάλεια», τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

«Μια πόλη προσιτή για στέγαση, ιδανική για διαμονή, ελκυστικότερη στους επενδυτές και μέσω τεχνολογιών, όπως το NicosiApp, που θέλουμε να δημιουργήσουμε, να δίνει άμεσες λύσεις και πληροφόρηση σε κατοίκους, επισκέπτες, επαγγελματίες και επενδυτές.

Οφείλουμε να ανεβάσουμε τη Λευκωσία εκεί που της αξίζει με φρέσκιες ιδέες, με νέα δυναμική και με ένα σύγχρονο όραμα, το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί.

Πρέπει να αναδείξουμε τη βαθιά ιστορία και μοναδική ταυτότητα της Λευκωσίας, κοιτάζοντας στο μέλλον με αυτοπεποίθηση και έμφαση στον πολιτισμό και τη δημιουργία.

Γνωρίζω τα προβλήματα και έχω το όραμα, την τόλμη και την όρεξη, ώστε να κάνω τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που χρειάζεται η πρωτεύουσα μας για να κάνει άλμα προς τα εμπρός».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top