Ελέγχοι Αστυνομίας στη Λεμεσό: Καταγγελίες, παραβάσεις και η καταστολή του εγκλήματος

Ελέγχοι Αστυνομίας στη Λεμεσό: Καταγγελίες, παραβάσεις και η καταστολή του εγκλήματος

Έλεγχους οχημάτων, προσώπων και υποστατικών πραγματοποίησαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 22:00 με 05:00, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ), του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης (ΟΥΛΑΕ), της Τροχαίας και ειδικά περίπολα, ανέκοψαν 196 οχήματα και έλεγξαν 203 πρόσωπα. Έγιναν 12 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς και 11 άλλες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, ενώ κατασχέθηκαν δυο μοτοσικλέτες.

Περαιτέρω, μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν ελέγχους σε έξι κέντρα αναψυχής, τρία από τα οποία καταγγέλθηκαν για παραβάσεις σε σχέση με τη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE