Ελέγχοι Αστυνομίας στη Λεμεσό: Καταγγελίες, παραβάσεις και η καταστολή του εγκλήματος

Ελέγχοι Αστυνομίας στη Λεμεσό: Καταγγελίες, παραβάσεις και η καταστολή του εγκλήματος

Έλεγχους οχημάτων, προσώπων και υποστατικών πραγματοποίησαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 22:00 με 05:00, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ), του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης (ΟΥΛΑΕ), της Τροχαίας και ειδικά περίπολα, ανέκοψαν 196 οχήματα και έλεγξαν 203 πρόσωπα. Έγιναν 12 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς και 11 άλλες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, ενώ κατασχέθηκαν δυο μοτοσικλέτες.

Περαιτέρω, μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν ελέγχους σε έξι κέντρα αναψυχής, τρία από τα οποία καταγγέλθηκαν για παραβάσεις σε σχέση με τη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE