Ελέγχοι Αστυνομίας στη Λεμεσό: Καταγγελίες, παραβάσεις και η καταστολή του εγκλήματος

Ελέγχοι Αστυνομίας στη Λεμεσό: Καταγγελίες, παραβάσεις και η καταστολή του εγκλήματος

Έλεγχους οχημάτων, προσώπων και υποστατικών πραγματοποίησαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 22:00 με 05:00, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ), του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης (ΟΥΛΑΕ), της Τροχαίας και ειδικά περίπολα, ανέκοψαν 196 οχήματα και έλεγξαν 203 πρόσωπα. Έγιναν 12 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς και 11 άλλες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, ενώ κατασχέθηκαν δυο μοτοσικλέτες.

Περαιτέρω, μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν ελέγχους σε έξι κέντρα αναψυχής, τρία από τα οποία καταγγέλθηκαν για παραβάσεις σε σχέση με τη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE