Σαραντατριάχρονο καταζητεί η Αστυνομία για διάρρηξη ινστιτούτου αισθητικής στην Πάφο

Σαραντατριάχρονο καταζητεί η Αστυνομία για διάρρηξη ινστιτούτου αισθητικής στην Πάφο

Ένα πρόσωπο ηλικίας 43 ετών καταζητεί η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διαρρήξης ινστιτούτου αισθητικής και κλοπής από αυτό.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από 39χρονη ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής που βρίσκεται στην Πάφο ότι μεταξύ 11 και 12 Ιανουαρίου διαρρήχθηκε το ινστιτούτο της και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 4.260 περίπου ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ατόμου ηλικίας 43 ετών που καταζητείται. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας προς εντοπισμό του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.