Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, την πρόσφατη on air διαμάχη με την κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα, και το σκηνικό της τηλεόρασης γενικότερα στις ημέρες μας.

Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».

Αρχικά, για τη νεά χρονιά δήλωσε: «Να πάνε όλα καλά - δύσκολο -, να έχουμε καλή τηλεόραση -δύσκολο. Έχει πάρα πολλά προβλήματα τα οποία κατά καιρούς και ο κόσμος και ο ειδικοί και εμείς τα έχουμε επισημάνει και δεν διορθώνονται, έχει κακοτεχνίες πολλές».

Διαβάστε τι είπε για την Κατερίνα Καινούργιου στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE