Κακός χαμός στην Πάφο – Ανήλικοι σε δομή μεταναστών έριχναν πέτρες και καρέκλες

Κακός χαμός στην Πάφο – Ανήλικοι σε δομή μεταναστών έριχναν πέτρες και καρέκλες

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν χθες Παρασκευή γύρω στις 11 το πρωί σε δομή ανηλίκων μεταναστών στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα 40 άτομα έριξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς το κτήριο της δομής προκαλώντας ζημιές, κυρίως σπάσιμο γυαλιών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12.1.24 γύρω στις 11:00 φέρεται ότι αριθμός από ανήλικους αλλοδαπούς που διαμένουν στην δομή ανηλίκων μεταναστών  στην οδό Αδαμάντιου Κοραή  στην Πάφο, προέβηκαν σε έντονη διαμαρτυρία για τον λόγο  ότι δεν τους παραχωρήθηκε η καταβολή του μηνιαίου επιδόματος τους.

Όπως διαφάνηκε ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται σε κώλυμμα του λογιστηρίου του Τμήματος Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Επενέβη η Αστυνομία και το περιστατικό έληξε.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής οι οποιεσδήποτε συλλήψεις.

Φαίνεται ότι οι ανήλικοι διαμαρτύρονταν για την καθυστέρηση καταβολής των επιδομάτων τους.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE