«Ηλεκτρίζουν» οι τιμές ρεύματος: Η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην ΕΕ η Λευκωσία – Δείτε πίνακα

«Ηλεκτρίζουν» οι τιμές ρεύματος: Η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην ΕΕ η Λευκωσία – Δείτε πίνακα

«Ηλεκτροπληξία» συνεχίζει να προκαλεί η τιμή ρεύματος στην Κύπρο, με τους λογαριασμούς να είναι κάθε δίμηνο «φουσκωμένοι» και τους καταναλωτές να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα HEPI (Household Energy Price Index for Europe) που εκπονείται από την εταιρία VaasaETT, η Λευκωσία ήταν η όγδοη πιο ακριβή πρωτεύουσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακή χρήση.

Όπως αναφέρει η έρευνα, η τιμή ηλεκτρισμού τον Δεκέμβριο 2023 κυμαινόταν στα 31,5 σεντ ανά κιλοβατώρα.

Σημειώνεται ότι η πρωτεύουσα με το πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ είναι το Δουβλίνο (42.75 σεντ την κιλοβατώρα) ενώ ακολουθούν το Λονδίνο (40.33 σεντ), το Βερολίνο (38.09), η Κοπεγχάγη (37.05), η Πράγα (36.50), η Ρώμη (36,38) και οι Βρυξέλλες (35.14 σεντ την κιλοβατώρα).

Δείτε πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE