Βέροια: Προφυλακίστηκε η 37χρονη για τη δολοφονία του βρέφους της

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 37χρονη για τη δολοφονία του βρέφους της

Προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία τηςη 37χρονη μητέρα από τη Βέροια, που κατηγορείται για τη δολοφονία του έξι μηνών βρέφουςτης.

Η 37χρονη στην απολογία της χαρακτηριστικά φέρεται να τόνισε: «Δεν πίστευα ότι σκότωνα το παιδί μου εκείνη την ώρα. Νόμιζα ότι σκότωνα μία αόρατη δύναμη, τον έξω από ‘δω».

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν σκότωσε το βρέφος αλλά “το σκότωσε κάποιος άλλος”.

Διά του συνηγόρου της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE