Λάβρος ο ΔΗΣΥ με podcast του Φειδία Παναγιώτου - Η αναφορά στον Αυξεντίου - «Η ιστορία μας δεν ξαναγράφεται από αριστερά ιδεολογήματα» - Δείτε βίντεο
Αντιδράσεις προκάλεσε νέο podcast του Κύπριου Ευρωβουλευτή και YouTuber Φειδία Παναγιώτου.
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, το Al Jazeera «καταδικάζει σθεναρά και απορρίπτει κατηγορηματικά – εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη έκπληξή του για – τις ψευδείς και παραπλανητικές προσπάθειες του ισραηλινού στρατού να δικαιολογήσει τη δολοφονία του συναδέλφου μας Χάμζα Ουαέλ αλ Νταχντού και άλλων δημοσιογράφων».
«Σκοτώθηκε επειδή απλώς έκανε τη δουλειά του, επειδή έριξε φως σε γεγονότα που ο ισραηλινός στρατός θα προτιμούσε να μείνουν στο σκοτάδι» και να μη διερευνηθούν, συμπληρώνει.
«Το Al Jazeera απορρίπτει όλες τις κατηγορίες σε βάρος συναδέλφων μας και καλεί τη διεθνή κοινότητα να διασφαλίσει ότι ο ισραηλινός στρατός θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του», υπογραμμίζεται.
ΠΗΓΗ: ertnews.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις