Φαίδωνας Φαίδωνος: «Καθήκον μας να βοηθήσουμε τα άτομα με αυτισμό»

Φαίδωνας Φαίδωνος: «Καθήκον μας να βοηθήσουμε τα άτομα με αυτισμό»

Είναι καθήκον της κοινωνίας να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών των ατόμων με αυτισμό, είπε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, μιλώντας την Πέμπτη σε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές φιλοξενίας «όταν οι οικογένειές τους δεν θα μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους».

Εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του Δήμου προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους, ενώ συνεχάρη το προσωπικό του Συνδέσμου για το έργο που επιτελεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE