Φαίδωνας Φαίδωνος: «Καθήκον μας να βοηθήσουμε τα άτομα με αυτισμό»

Φαίδωνας Φαίδωνος: «Καθήκον μας να βοηθήσουμε τα άτομα με αυτισμό»

Είναι καθήκον της κοινωνίας να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών των ατόμων με αυτισμό, είπε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, μιλώντας την Πέμπτη σε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές φιλοξενίας «όταν οι οικογένειές τους δεν θα μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους».

Εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του Δήμου προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους, ενώ συνεχάρη το προσωπικό του Συνδέσμου για το έργο που επιτελεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.