Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών Πουλλαΐδη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών Πουλλαΐδη

Mέσω ανακοίνωσης η Ανόρθωση καλεί επίσημα τα μέλη του συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο Αθλητικό Κέντρο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 17:30.

Αναλυτικά:

Καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” στο Αθλητικό Κέντρο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:30.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE