ΠτΔ: «Είστε από χθες μέλη μιας ισχυρής ομάδας που εργάζεται» - Δείτε φωτογραφίες από το νέο Υπουργικό

ΠτΔ: «Είστε από χθες μέλη μιας ισχυρής ομάδας που εργάζεται» - Δείτε φωτογραφίες από το νέο Υπουργικό

Την πρώτη του συνεδρίαση υπό τη νέα σύνθεση του είχε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, μετά και τη χθεσινή διαβεβαίωση των νέων μελών της Κυβέρνησης.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «θα εργαστούμε από κοινού για να πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον κυπριακό λαό. Είστε από χθες μέλη μιας ισχυρής ομάδας που εργάζεται.

Μέσα σε αυτούς τους πρώτους δέκα μήνες δείξαμε από τα αποτελέσματα ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό».

Τέλος, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ο ίδιος είναι στη διάθεση των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, με τα οποία θα έχει, όπως είπε, και κατ΄ιδίαν συναντήσεις για τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.