Ουδεμία απάντηση ΠτΔ για σειρήνες - «Να ανταποκριθούμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον Κυπριακό λαό»

Ουδεμία απάντηση ΠτΔ για σειρήνες - «Να ανταποκριθούμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον Κυπριακό λαό»

Σε σύντομες δηλώσεις προχώρησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου και κατά την άφιξη του στο ΡΙΚ για την κοπή της βασιλόπιττας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην εκδήλωση, στο ΡΙΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να πει ποιους εννοούσε κατά τη χθεσινή του ομιλία στην τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών της Κυβέρνησης όταν αναφέρθηκε σε «σειρήνες», είπε ότι «χθες, κατά τη διάρκεια της νενομισμένης διαβεβαίωσης, αναφέρθηκα σε όλα αυτά που έχουμε υλοποιήσει μέσα σε μόνο δέκα μήνες διακυβέρνησης, στη βάση πάντοτε του προεκλογικού μας προγράμματος, στη βάση πάντοτε του κοινωνικού μας συμβολαίου με τον κυπριακό λαό.

Εκεί επικεντρώνεται η προσπάθεια μας και με τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, με ένα και μοναδικό στόχο: να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο».  

Παράλληλα, ερωτηθείς για σειρήνες και το παλαιό και το νέο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλειψε να απαντήσει το οτιδήποτε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE