Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση η 45χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση η 45χρονη γυναίκα στη Λεμεσό - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, 45χρονη η οποία φέρει τραύματα στο κεφάλι. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 45χρονη μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με ασθενοφόρο, στις Πρώτες Βοήθειες του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, από το διαμέρισμα όπου διαμένει στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις των γιατρών διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα και κάταγμα στη δεξιά πλευρά της κεφαλής, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται, σε κωματώδη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτηρίου.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβησαν για εξετάσεις στο διαμέρισμα της 45χρονης, ενώ ο 45χρονος συμβίος της συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις  συνθήκες τραυματισμού της γυναίκας, η οποία είναι ουκρανικής καταγωγής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE