Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα

Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα

Η Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Netflix, «Griselda», όπου υποδύεται μια Κολομβιανή διακινητή ναρκωτικών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εκπομπή «El Hormiguero» του Antena 3, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το θέμα του έρωτα, αναφερόμενη στο πρόσφατο διαζύγιο της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βεργκάρα σχολίασε με χιούμορ τα μελλοντικά ρομαντικά της ενδιαφέροντα.

Επιπλέον, μοιράστηκε τα κριτήριά της, δίνοντας έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου, την απαίτηση για παιδιά και τη συνολική ομορφιά. Ειδικότερα, διευκρίνισε την αποστροφή της από τους ηθοποιούς, δεδομένου του πρόσφατου διαζυγίου της από έναν από αυτούς.

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα... Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη σταρ και συνέχισε: «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».

Αναλογιζόμενη τα γεγονότα του 2023, η Βεργκάρα εξέφρασε την άποψη ότι η περασμένη χρονιά ήταν ένα μείγμα «καλών πραγμάτων, τρελών πραγμάτων και κακών πραγμάτων».

Η συζήτηση για έναν υποψήφιο σύντροφο έρχεται μετά με τις πρόσφατες φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Τζάστιν Σάλιμαν, έναν γιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Φαίνεται ότι ο Σάλιμαν πληροί τα κριτήρια που περιέγραψε η Βεργκάρα στο «El Hormiguero», καθώς είναι στην ίδια ηλικία (51 ετών) και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE