Κατέρχεται ως ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχος Λευκονοίκου η Ζ. Λυσάνδρου-Παναγίδη

Κατέρχεται ως ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχος Λευκονοίκου η Ζ. Λυσάνδρου-Παναγίδη

Στις προσεχείς εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Δήμαρχος Λευκονοίκου, Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, κατέρχεται ως ανεξάρτητη υποψήφια, όπως η ίδια αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Καλεί όλους τους δημότες της κατεχόμενης κοινότητας, να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν «για να συνεχίσω και να ολοκληρώσω, μαζί με τους νέους συνεργάτες μου, το έργο το οποίο ξεκίνησα, για το καλό της κωμόπολής μας».

«Το χρωστάμε σ’ αυτούς που πέρασαν και σ’ αυτούς που θα’ρθουν καθώς και στην ιστορία του Λευκονοίκου», καταλήγει η κ. Παναγίδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE