Tο τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για το πρώτο επεισόδιο της σειράς, η οποία θα προβάλετε καθημερινά στις 7.30μμ. H πρεμιέρα θα είναι αυτή τη Δευτέρα,14/09.
Το cast αποτελείται από γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς, ανάμεσα τους και ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιώργος Αναγιωτός.
Ο Γιώργος φέτος θα υποδύεται τον Φώτη Παυλίδη.
Πρόκειται για ένα σκηνοθέτη, με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, που νιώθει να καταπιέζει το πνεύμα και τη δημιουργικότητά του στα στενά πλαίσια της κυπριακής κοινωνίας. Όνειρό του να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ.
Για τον Φώτη τα πάντα γύρω του, αντικείμενα και άνθρωποι είναι μέρος της σκηνοθετικής οπτικής του γωνίας. Κινηματογραφεί συνεχώς απλές καθημερινές στιγμές ανθρώπων και εστιάζει στις λεπτομέρειες, ίσως γιατί κατά βάθος ψάχνει να βρει στα πάντα αυτά που κρύβονται πίσω από την αληθοφάνεια τους.
Μοιρασμένος ανάμεσα σε μια όμορφη αλλά συμβατική σχέση και σε ένα παράνομο και αδιέξοδο πάθος!
Η φιλενάδα του θα τον τρελάνει για τα καλά, αφού η παθολογική ζήλια της δεν θα τον αφήσει με «χλωρό κλαδί».