Απειλούν ξανά την Αλ. Ατταλίδου για βιασμό - Επικοινώνησε ο Γεν. Εισαγγελέας με τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Απειλούν ξανά την Αλ. Ατταλίδου για βιασμό - Επικοινώνησε ο Γεν. Εισαγγελέας με τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Στόχος ρητορικής μίσους για άλλη μια φορά έγινε η Βουλεύτρια του Volt Κύπρου Αλεξάνδρα Ατταλίδου.

Προφίλ στο twitter γράφει την Βουλεύτρια: «Νομίζω πρέπει να σε βιάσουν κανά δυο μουσουλμάνοι να συνέλθεις…».

Η Αλεξάνδρα Ατταλίδου χωρίς φόβο μοιράστηκε αυτή την ανάρτηση αναφέροντας τον Γενικό Εισαγγελέα και ζητώντας την άποψή του.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Σαββίδης ενημέρωσε σχετικά τον Αρχηγό της Αστυνομίας και η υπόθεση διερευνάται.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι μετά από συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, έδωσε οδηγίες ο Αρχηγός Αστυνομίας στην Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχει ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE