Ορέστης Τζιόβας: «Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός»

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, την απιστία, τις σχέσεις και τον ρόλο του σεξ σε αυτές, καθώς και το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του για να ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα "φύγουν" σύντομα και θα μείνουμε οι πιο προοδευτικοί μάλλον. Έγινε μία πολύ μικρή κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, που δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Παίζει ρόλο πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις πολύ καλά και με όλους γύρω σου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE