Aria Mia Loberti: Η τυφλή ηθοποιός που ανέβασε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί έναν σκύλο οδηγό

Aria Mia Loberti: Η τυφλή ηθοποιός που ανέβασε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί έναν σκύλο οδηγό

Μια από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν από τις Χρυσές Σφαίρες 2024 είναι αυτή της τυφλής πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς του Netflix «Το Φως που δεν Βλέπουμε», Aria Mia Loberti, για δύο σημαντικούς λόγους.

Γιατί ανέβασε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί τον σκύλο οδηγό της και επειδή με τη μαύρη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει, με το σέξι cut-out στο πλάι, επιβεβαίωσε (για πόσο καιρό άραγε θα επισημαίνουμε ό,τι θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο) ότι μια τυφλή γυναίκα είναι, κυρίως, μια γυναίκα που μπορεί να αγκαλιάσει τον αισθησιασμό της. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.