Αγγελόπουλος: «Ήταν οξύμωρο ότι μια μέρα μετά τον γάμο μας, οργανώναμε την κηδεία της μητέρας μου»

Αγγελόπουλος: «Ήταν οξύμωρο ότι μια μέρα μετά τον γάμο μας, οργανώναμε την κηδεία της μητέρας μου»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την γνωριμία και τον γάμο τους και τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού σε ένα σχεδόν μήνα.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου, με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να αντεπεξέλθει στη ζωή του».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE