Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λεμεσού), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων της οικίας, άντρες ηλικίας 29 και 24 ετών, ανευρέθηκε μια τσάντα ώμου, εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις εργοστασιακές κροτίδες, τρεις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Επίσης εντός της οικίας σε κάλαθο απορριμμάτων, ανευρέθηκε ένα τεμάχιο νάιλον διαφανές σακούλι, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.