Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λεμεσού), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων της οικίας, άντρες ηλικίας 29 και 24 ετών, ανευρέθηκε μια τσάντα ώμου, εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις εργοστασιακές κροτίδες, τρεις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Επίσης εντός της οικίας σε κάλαθο απορριμμάτων, ανευρέθηκε ένα τεμάχιο νάιλον διαφανές σακούλι, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect