Ελλάδα: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου - Οι δράστες βιντεοσκοπούσαν τα χτυπήματα και τα δημοσίευσαν - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
09.01.2024 - 23:08
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά εκβιασμού και κακοποίησης ανηλίκων, καθώς μετά από την υπόθεση της Αγίας Παρασκευής που προκάλεσε σάλο, ένα ακόμα περιστατικό άγριας επίθεσης σε βάρος 15χρονου στο Μενίδι έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, νεαροί απείλησαν και στη συνέχεια χτύπησαν 15χρονο παιδί ενώ την ίδια ώρα έβγαζαν βίντεο, το οποίο ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αφορμή καυγάς του θύματος με κοπέλα
Αφορμή για το περιστατικό βίας είναι σύμφωνα με τον Γιάννης Ρήγος, ένας προγενέστερος καυγάς στον οποίο είχαν εμπλακεί το θύμα της συγκεκριμένης επίθεσης και μία κοπέλα, μέσα σε αστικό λεωφορείο.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Ρήγο, η νεαρή κοπέλα σε έναν από τους δράστες της επίθεσης ότι τσακώθηκε με το θύμα και τότε εκείνος μαζί με έναν φίλο του, αποφάσισαν να τον… εκδικηθούν με απίστευτη χρήση βίας.
Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο
Οι δύο νεαροί εντόπισαν το θύμα στην πλατεία δημαρχείου στο Μενίδι και τον απομόνωσαν. Τότε ο φίλος της κοπέλας άρχισε να τον απειλεί και να τον χτυπά, ενώ ο φίλος του τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Αμέσως μετά το περιστατικό, ο 15χρονος πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.
Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.