Ανασχηματισμός: Έτσι επέλεξε ο ΠτΔ ποιοι Υπουργοί έπρεπε να φύγουν - Ο άξονας πίσω από τις αποφάσεις του

Ανασχηματισμός: Έτσι επέλεξε ο ΠτΔ ποιοι Υπουργοί έπρεπε να φύγουν - Ο άξονας πίσω από τις αποφάσεις του

Για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης μίλησε σήμερα (9/1) ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο κ. Αντωνίου, ερωτηθείς γιατί έφυγαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα από την Κυβέρνηση, απάντησε ότι βασικό κριτήριο του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι να δοθεί μια δυναμική, να επισπευσθεί η προσπάθεια για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος.

«Η βάση και το πολιτικό περίγραμμα έχει να κάνει με την δυνατότητα ενός εκάστου αν μπορεί να υλοποιήσει στον βαθμό και στους ρυθμούς που ο Πρόεδρος να υλοποιήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα. Αυτός είναι ο άξονας πίσω από τι επιλογές του Προέδρου», εξήγησε.

«Όπως ο Πρόεδρος επιλέγει αυτούς που θα έρθουν, έχει το δικαίωμα να επιλέξει και αυτούς που θα φύγουν. Είναι συνταγματικό του προνόμιο», πρόσθεσε.

Δείτε στο απόσπασμα όσα δήλωσε ο κ. Αντωνίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE