Στην Ελλάδα για τεστ DNA o Τούρκος που υποστηρίζει ότι είναι Ε/Κ αγνοούμενος

Στην Ελλάδα για τεστ DNA o Τούρκος που υποστηρίζει ότι είναι Ε/Κ αγνοούμενος

Πάει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε τεστ DNA ο Τούρκος που υποστηρίζει ότι έχει ενδείξεις πως είναι Ελληνοκύπριος αγνοούμενος.

Αυτή την είδηση μεταδίδει το Αγγλόφωνο ελλαδικό site GreekReporter που σημειώνει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Ένας άνδρας που διαμένει στην γειτονική Τουρκία, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα εντός του μήνα για να υποβληθεί σε τεστ DNA στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι είναι Ελληνοκύπριος που απήχθη από τον τουρκικό στρατό κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 1974».

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσίευσε την Παρασκευή  (11/09) ο Θανάσης Αθανασίου (Sigmalive), «Τούρκος υπήκοος, ο οποίος διαμένει στην Τουρκία ισχυρίζεται ότι έχει ενδείξεις πως ενδέχεται να είναι Ε/κ, που μεταφέρθηκε στην Τουρκία από τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα κατά την τουρκική εισβολή στο νησί, το 1974».

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE