Πόπη Κανάρη: Οι εμμονές, το κυνήγι φαντασμάτων και αναμενόμενη αποπομπή

Πόπη Κανάρη: Οι εμμονές, το κυνήγι φαντασμάτων και αναμενόμενη αποπομπή

Το δρόμο της εξόδου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είδε χθες η Πόπη Κανάρη, σχεδόν 11 μήνες μετά τον διορισμό της.

Ως τη «χειρότερη Υπουργό» που πέρασε ποτέ από την Κύπρο, την χαρακτηρίζουν καλά γνωρίζοντες, αφού το μόνο που κατάφερε, είναι να δημιουργήσει κόντρες, προστριβές και προβλήματα στο Υπουργείο Υγείας.

Η εμμονή της με την Χριστίνα Γιαννάκη, την οδήγησε σε αψυχολόγητες κινήσεις, που μόνο καλό δεν έκαναν στο Υπουργείο που διοικούσε. Πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, κάνουν λόγο για «πολεμικό κλίμα» που κυριαρχούσε επί σειρά μηνών, που όμοιό του δεν είχαν ξαναδεί.

Αφού ζήτησε από την Γενική Διευθύντρια σχετική άδεια για να ελέγξει τα πτυχία της, αφού είχε την φαεινή ιδέα να της κάνει εξέταση στην αγγλική γλώσσα (!), φρόντιζε με κάθε τρόπο να τροφοδοτεί με ειδήσεις φιλικά προσκείμενα Μέσα.

Η αποπομπή της από τη θέση της Υπουργού Υγείας, θεωρείται από τις πιο λογικές κινήσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Βέβαια, η ίδια ανέφερε πως ότι έχει να πει, θα το πράξει κατά την παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου. Και είμαστε πολύ περίεργοι για το περιεχόμενο των δηλώσεων της γυναίκας που κατά τη διάρκεια της θητείας της δημιουργούσε μόνο προβλήματα.

Γλυτώσαμε! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE