Στο κελί οι δύο για διάρρηξη από εξοχική κατοικία - 1η Φεβρουαρίου η δίκη

Στο κελί οι δύο για διάρρηξη από εξοχική κατοικία - 1η Φεβρουαρίου η δίκη

Υπό κράτηση θα παραμείνουν δύο πρόσωπα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που είχαν συλληφθεί στις αρχές του χρόνου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στο Λατσί.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τα δύο πρόσωπα φέρεται να απέσπασαν διάφορα αντικείμενα στις 2 Ιανουαρίου από εξοχική κατοικία, στο Λατσί.

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, κατηγορήθηκαν γραπτώς και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 1η Φεβρουαρίου. Διέταξε επίσης όπως αυτοί παραμείνουν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.