Τουρκοκύπριοι κούκλοι στα καλλιστεία του Σίγμα!

Τουρκοκύπριοι κούκλοι στα καλλιστεία του Σίγμα!

Μπορεί για το Mega τα καλλιστεία να είναι γυναικεία υπόθεση, το Σίγμα, είναι εδώ για να ανατρέψει κάθε εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό ομορφιάς.

Ως γνωστόν το κανάλι του Παρισινού ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διοργάνωση των πρώτων ανδρικών καλλιστείων στην Κύπρο. Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε -κι επίσημα, η πρόθεση του σταθμού να στέψει τον ομορφότερο άνδρα στην Κύπρο, πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Συνολικά, το κανάλι έχει λάβει μέχρι σήμερα 75 συμμετοχές από τις οποίες, μετά από τη διαδικασία των οντισιόν, θα επιλέξει τους 18 επικρατέστερους φιναλίστ που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Ανάμεσα στις συμμετοχές, όπως μαθαίνουμε και δύο Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι διαθέτουν όλα τα φόντα για να κερδίσουν μία θέση ανάμεσα στα μοντέλα που θα κονταροχτυπηθούν για έναν από τους τίτλους.

Να σημειώσουμε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα βγει στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, ενώ αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις για τα ονόματά της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσα σε αυτά είναι του Πέτρου Κωστόπουλου.  

Πηγή: TV Μανία, Τεύχος 1138.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE