Θεσσαλονίκη: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που έκανε

Θεσσαλονίκη: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που έκανε

Στη σύλληψη ενός 17χρονου ληστή, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει τατουάζ τις ληστείες που διέπραττε, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά σε ένα από τα τατουάζ του έγραφε, σύμφωνα με το MEGA, «ζωή στους κλέφτες, θάνατος στους μπάτσους».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος φέρει στο σώμα του τατουάζ με διάφορες ημερομηνίες, οι οποίες εικάζεται ότι πρόκειται για ημερομηνίες που διέπραξε ληστείες.

Σημειώνεται πως μέσα σε 15 ημέρες λήστεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ίδιο μαγαζί στον Εύοσμο. Μαζί με τον συνεργό του και υπό την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει 1.900 ευρώ.

Τελευταίο χτύπημά του ήταν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος 160 ευρώ.

Τότε στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος, 1 μαχαίρι τύπου πεταλούδα, 1 κουκούλα full face και 1 ζευγάρι γάντια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE