Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στόχος εμπρηστών όχημα στη Λεμεσό - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο από φωτιά που τέθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις τρεις τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 35χρονο, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, την οποία κατέσβεσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.