Πυροβολισμοί κοντά στις Φυλακές: Τρίτη σύλληψη προσώπου - Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

Πυροβολισμοί κοντά στις Φυλακές: Τρίτη σύλληψη προσώπου - Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

Σε νέα σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών, που σημειώθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2023, στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου κάτοικου Λάρνακας. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι η σημερινή, αποτελεί την τρίτη σύλληψη για την εν λόγω υπόθεση, αφού ήδη τελούν υπό κράτηση ένας 27χρονος και ένας 26χρονος.

Η ρίψη των πυροβολισμών σημειώθηκε το πρωί της 29 Δεκεμβρίου όταν, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της Λευκωσίας και αφού πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα, τράπηκε σε φυγή. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE