Eurogate: Καμία αύξηση στις ταρίφες στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate

Eurogate: Καμία αύξηση στις ταρίφες στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate

Δεν έχει επιβάλει οποιαδήποτε αύξηση στις ταρίφες φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων, διευκρινίζει η Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι αναφορές, το τελευταίο διάστημα, στον Τύπο και σε δημόσιες τοποθετήσεις για αυξήσεις στα τέλη υπηρεσιών στο λιμάνι Λεμεσού δεν αφορούν το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων που διαχειρίζεται η Eurogate, μέσω του οποίου διακινείται περίπου το 90% των εισαγωγών και εξαγωγών της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE