Eurogate: Καμία αύξηση στις ταρίφες στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate

Eurogate: Καμία αύξηση στις ταρίφες στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate

Δεν έχει επιβάλει οποιαδήποτε αύξηση στις ταρίφες φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων, διευκρινίζει η Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι αναφορές, το τελευταίο διάστημα, στον Τύπο και σε δημόσιες τοποθετήσεις για αυξήσεις στα τέλη υπηρεσιών στο λιμάνι Λεμεσού δεν αφορούν το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων που διαχειρίζεται η Eurogate, μέσω του οποίου διακινείται περίπου το 90% των εισαγωγών και εξαγωγών της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE