Θα την «έκαναν» απο την Κύπρο με 95 χιλιάρικα μετρητά! – Τους πρόλαβαν στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας

Θα την «έκαναν» απο την Κύπρο με 95 χιλιάρικα μετρητά!  – Τους πρόλαβαν στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας

Δυο Ισπανοί θα αναχωρούσαν το βράδυ της Παρασκευής (11-9) για την Αθήνα...με 95 χιλιάδες ευρώ στο χέρι!

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, ερεύνησαν χθες βράδυ στον αερολιμένα Λάρνακας, δύο πρόσωπα, τα οποία θα αναχωρούσαν με προορισμό άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τον έλεγχο που τους έγινε, στην κατοχή του ενός προσώπου (άνδρας) ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 50,000 ευρώ, ενώ στην κατοχή του δεύτερου (γυναίκα) ανευρέθηκε το προς εξαγωγή χρηματικό ποσό των 45,000 ευρώ, χωρίς τη σχετική άδεια από την Κεντρική Τράπεζα.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στις Τελωνειακές Αρχές, οι οποίες ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE