Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο που εμπόδιζε λεωφορείο στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο που εμπόδιζε λεωφορείο στους Αμπελόκηπους

Ταλαιπωρία περίμενε το βράδυ της Τετάρτης τους επιβάτες του λεωφορείου της γραμμής 20 του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη καθώς ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει πάνω στη στροφή στην περιοχή των Αμπελοκήπων με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να μην μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Τη λύση έδωσαν τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο οδηγός του λεωφορείου, τα οποία κυριολεκτικά πήραν στα χέρια το αυτοκίνητο προκειμένου να το μετακινήσουν σε σημείο τέτοιο ώστε το μεγάλο όχημα να μπορέσει να στρίψει.

Σημειώνεται ότι η γραμμή 20 έχει αφετηρία την Αριστοτέλους και τέρμα την περιοχή της Μενεμένης.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν ο/η οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και αν του επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE