Χανιά: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας του 80χρονου στο Βαμβακόπουλο – Συνελήφθη ο γιoς του

Χανιά: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας του 80χρονου στο Βαμβακόπουλο – Συνελήφθη ο γιoς του

Στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά 80χρονου στο Βαμβακόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων συνελήφθη ο γιος του 80χρονου ο οποίος βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του.

Ο 56χρονος γιος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του πατέρα του και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του 80χρονου πατέρα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων είναι καλύτερη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανακτήσει και επαφή με το περιβάλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που έλαβε χώρα νυκτερινές ώρες της 28/12/2023 σε περιοχή του Δήμου Χανίων και συνελήφθη σήμερα (03.01.2024) το μεσημέρι δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE