Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ πριν φύγει για Νέα Υόρκη ο Στιούαρτ

Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ πριν φύγει για Νέα Υόρκη ο Στιούαρτ

Τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, θα δει χωριστά ο ειδικός αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κόλιν Στιούαρτ πριν μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας ενόψει ανανέωσης της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο κ. Στιούαρτ να έχει συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ σήμερα ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη το πρωί.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας και θα έχει συνάντηση με τη νέα απεσταλμένη του ΓΓ όταν θα ανακοινωθεί ο διορισμός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE