Παλλήνη: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Παλλήνη: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/1) ένας 52χρονος μέσα στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 20.00 το απόγευμα όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, πιθανόν από ανασφάλιστο παράθυρο, και άρχισαν να ψάχνουν τον χώρο για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο 52χρονος άκουσε θόρυβο και μετά από λίγο βρέθηκε μπροστά στους δύο δράστες. Τότε εκείνοι του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και, στη συνέχεια, έγιναν «καπνός».

Ο άνδρας μετέβη με δικά του μέσα στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE