Σε τροχοκάθισμα με φριχτούς πόνους ο Ζαβράντωνας στις Κεντρικές Φυλακές

Σε τροχοκάθισμα με φριχτούς πόνους ο Ζαβράντωνας στις Κεντρικές Φυλακές

Ιδιαίτερα δυσχερείς είναι οι συνθήκες κράτησης του Γιώργου Χριστοδούλου Ζαβράντωνα στις Κεντρικές Φυλακές.

 Ο 37χρονος τραυματίστηκε σοβαρά μετά το επεισόδιο πυροβολισμών που είχε με τον Κυριάκο Παναγή Κοσιάρη στις 28 Φεβρουαρίου του 2014 κι έκτοτε είναι καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα.

Οι πόνοι που νοιώθει είναι ισχυροί, αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζονται οι φυλακισμένοι, ενώ μέχρι στιγμής τα αιτήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και βασίζονται σε αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν έχουν εισακουστεί.

Συγκεκριμένα, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να γίνουν διευκολύνσεις που θα του επιτρέψουν να αντιμετωπίσει τους φρικτούς πόνους, αλλά και να αποκατασταθεί σε έναν βαθμό ο τραυματισμός που έχει υποστεί, όμως, οι Αρχές τα έχουν απορρίψει.

Το βάρος πλέον πέφτει στην Άννα Αριστοτέλους. Η αναπληρώτρια διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, είναι η μοναδική με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα που μπορεί τουλάχιστον να προσφέρει διευκολύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE