Στιγμές τρόμου για 84χρονη στην Ξάνθη: 15χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από τον λαιμό

Στιγμές τρόμου για 84χρονη στην Ξάνθη: 15χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από τον λαιμό

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε χθες Δευτέρα (1/1) μία γυναίκα 84 ετών στην Ξάνθη όταν βρέθηκε μπροστά σε δύο ληστές που θέλησαν να της «αδειάσουν» το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 17.30 το απόγευμα όταν ένας 41χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας από την κεντρική πόρτα που ήταν ανασφάλιστη μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Οι ληστές έψαξαν τον χώρο χωρίς όμως να βρουν κάτι πολύτιμο. Τότε ο 15χρονος, απαιτώντας από την 84χρονη χρήματα, την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε στο έδαφος απαιτώντας να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η γυναίκα δεν είχε τίποτα.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Τοπείρου και συνελήφθησαν. Πρόκειται για άτομα γνωστά στον οικισμό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE