Χαρίζει ζωή: Δωρίζει τα όργανα του 57χρονου που απεβίωσε μετά από τροχαίο η οικογένειά του

Χαρίζει ζωή: Δωρίζει τα όργανα του 57χρονου που απεβίωσε μετά από τροχαίο η οικογένειά του

Στην δωρεά των οργάνων του 57χρονου που υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι του Σαββάτου επιθυμεί να προχωρήσει η οικογένειά του, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η δωρεά οργάνων αναμένεται να διευθετηθεί από τους ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. «Πρόκειται για πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας και εναπόκειται στη γενναιοδωρία των δωρητών ή/και στη συγκατάθεση των οικογενειών τους, αν επιθυμούν να χαρίσουν ζωή σε ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση» είπε.

Πρόσθεσε πως η μεταμόσχευση οργάνου μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ή περισσοτέρων ασθενών ή να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Επίσης ανέφερε ότι αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό του 57χρονου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο μεταγενέστερο στάδιο.

Ο 57χρονος Κυριάκος Οικονομίδης, από τη Γιόλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου, 2023 στην Πάφο, υπέκυψε στα τραύματά του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE