Συγκλονισμένος ο Αρχηγός Αστυνομίας για το τετραπλό θανατηφόρο - Η έκκληση του στο κοινό

Συγκλονισμένος ο Αρχηγός Αστυνομίας για το τετραπλό θανατηφόρο - Η έκκληση του στο κοινό

Συγκλονισμό εξέφρασε ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, για το τετραπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, μετά την δοξολογία απηύθυνε εκ νέου εκκληση στο κοινό να είναι παρά πολύ προσεκτικό και πρόσθεσε ότι τα δυστυχήματα γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου από αβλεψίες και παρανομίες.

«Όσο καλά ήταν τα δεδομένα το 2023 με τον χαμηλό αριθμό θυμάτων σε τροχαία δυστυχήματα», είπε, «τόσο άσχημα άρχισε η φετινή χρονιά».

«Η Αστυνομία», ανέφερε ο Αρχηγός, «μαζί με τους άλλους αρμόδιους Φορείς θα συνεχίσει τόσο με τις προληπτικες και κατασταλτικές ενέργειες, όσο και με την καλλιέργεια οδικής συνειδήσης για την περαιτέρω μείωση των θανατηφόρων οδικών δυστυχημάτων».

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος βρίσκεται σήμερα στη πιο ασταθή και συγκεχυμένη φάση της μετα-κρίσης εποχής. Τα κόμματα του κέντρου δεν μονομαχούν πλέον για κυριαρχία- μονομαχούν για επιβίωση. Η ενότητα που κάποτε έδινε στο κέντρο το ρόλο του ρυθμιστή έχει διαλυθεί, αφήνοντας έναν χώρο γεμάτο αμφιβολίες, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτική κόπωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE