Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει την κόρη της Μαρίνα και τον γιο της Άγγελο Λάτσιο στη θάλασσά & εύχεται για το 2024

Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει την κόρη της Μαρίνα και τον γιο της Άγγελο Λάτσιο στη θάλασσά & εύχεται για το 2024

Η Ελένη Μενεγάκη που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο ησυχαστήριό της στην Άνδρο θέλησε να ευχηθεί για τον ερχομό του νέου χρόνου δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο της μικρής Μαρίνας και του γιου της Άγγελου Λάτσιου από την θάλασσα την ώρα που απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE