Στέφανος Τσιτσιπάς: Άλλαξε τη χρονιά στο Σίδνεϊ τραγουδώντας Αργυρό - Βίντεο και φωτογραφίες

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άλλαξε τη χρονιά στο Σίδνεϊ τραγουδώντας Αργυρό - Βίντεο και φωτογραφίες

Στο Σίδνεϊ άλλαξε χρόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στην πόλη της Αυστραλίας για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο United Cup και υποδέχτηκε το 2024 μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας στο λιμάνι της.

 

 

Μαζί του ήταν ο αδελφός του Πέτρος, ο πατέρας του Απόστολος, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Εν συνεχεία πήγαν σε εστιατόριο για να γιορτάσουν την αλλαγή και γλέντησαν με ελληνικά τραγούδια. Μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δίστασε να τραγουδήσει και Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είναι και καλός του φίλος.

 

 

Θυμίζουμε η Ελλάδα αρχίζει τους αγώνες της στο United Cup τα ξημερώματα της Τρίτης με τη Χιλή έχοντας ως "αστέρια" τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE